ÇORUM / İSKİLİP - İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi

İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi

HACIPİRİ MAH. ÖNDE SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 1 İSKİLİP / ÇORUM
Vizyon
Milli ve manevi değerlere sahip, çalışkan ve çevresine olumlu davranışlarıyla örnek olan, problemlere çözüm üretebilen, akademik kariyeri parlak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kendine ve çevresine saygılı, davranışlarında örnek, dini ve kültürel değerlere bağlı, vatana ve millete faydalı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında İmam-Hatip Liseleri arası Arapça Bilgi Yarışmasında Karadeniz Bölge birincisi olmuş ve Bölge temsilcisi olarak Ankaradaki Finalde yarışmıtır.Ayrıca il düzeyinde yapılan İmam Hatip Liseleri arası ‘Kuran-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasında il üçüncüsü olmuştur. Benzer şekilde yapılan etkinliklere her yıl katılan okulumuz derecelerle ödüllendirilmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.10-15.50
Doğalgaz,Kalorifer
Arapça, İngilizce
Ulaşım
İlçemize Çorumdan her 20 dk minibüsle, Ankaradan günde 3 seferde otobüsle ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemizin nüfusu 19500 olup Karadeniz iklimi ağırlıklı ve karasal iklim şartları görülmektedir. (Ilıman karasal iklim).
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çorum ili İskilip İlçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz Çorum iline 55 km uzaklıktadır.