ÇORUM / İSKİLİP - İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi

2024-2025 Eğitim öğretim yılı seçmeli ders işlemleri

2024-2025  Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin okumak istedikleri seçmeli derslere yönelik tercih işlemleri başlamıştır.

Sayın veliler 2024-2025 Eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli derslerin belirlenmesi süreci başlamıştır. Velilerimizin 16.02.2024 tarihine kadar ders seçimi yapması gerekmektedir. Seçmeli ders seçimi için velilerimize 2 yol sunmaktayız. Bunlar:

1- Okula gelerek dilekçe ile seçim yapmak,

2- Aşağıdaki linklerde sunulan dilekçelerden öğrencinin sınıfına uygun olanın çıktısını alıp, doldurup, imzalayıp, tarayıp, okulumuzun e-posta adresine göndermek. 139203@meb.k12.tr (Okul e posta adresi)

.NOT: Seçmeli ders işlemleri öğrencilerimizin gelecek sene görecekleri dersler için yapılmaktadır. Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin seçmeli dersleri okul yönetimince belirlenecektir.

5. Sınıf öğrencileri 6. Sınıfta okuyacakları seçmeli dersler için form ve dilekçe dolduracaklardır.

6. Sınıf öğrencileri 7. Sınıfta okuyacakları seçmeli dersler için form ve dilekçe dolduracaklardır.

7. Sınıf öğrencileri 8. Sınıfta okuyacakları seçmeli dersler için form ve dilekçe dolduracaklardır.

Yukarıda belirtilen yolların herhangi biri ile 16.02.2024 Cuma gününe kadar ders seçimini okulumuza iletilebilir. Bu tarihe kadar tercihte bulunmayan öğrenciler okul idaresi ile birebir iletişime geçmelidir.

2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders Dilekçeleri için;

Haftalık ders çizelgesi(Lise) tıklayınız.

Haftalık ders çizelgesi ortaokul tıklayınız.

5.Sınıflar seçmeli ders çizelgesi için tıklayınız.

6.Sınıflar seçmeli ders çizelgesi için tıklayınız.

7.Sınıflar seçmeli ders çizelgesi için tıklayınız.

11.Sınıflar seçmeli ders çizelgesi için tıklayınız.

12.Sınıflar seçmeli ders çizelgesi için tıklayınız.

Yayın: 03.02.2024 - Güncelleme: 05.02.2024 16:00 - Görüntülenme: 485

Etiketler :