ÇORUM / İSKİLİP - İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tem

2023 LGS Türkiye şampiyonu okulumuz öğrencisi Cihat AKBAL'a İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Ecer makamına kabul etti, öğrencimize başarılar dileyerek hediyesini takdim etti.Çorum İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah KODEK 2023 LGS Şampiyonlarını ailelerini,okul yöneticilerini makamına kabul  ederek,geleceğe dair öğrencilerimize rehberlik yaptı,hedefleri konusunda motivasyonlarda bulundu,tebrik etti,başarıların devamını dileyerek hediyelerini takdim etti.

Tem

ŞAMPİYONDAN ŞAMPİYONA ZİYARET

Haz

Okulumuz öğrencileri karnelerini alarak yoğun geçen bir yılın sonunda dinlenmeye uğurladık.12.Sınıf öğrencilerimize hayat sınavlarında başarılar dileriz. Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Cihan AKBAL LGS sınavında 90/90 tam cevaplayarak Türkiye birincisi olmuştur, öğrencimizin başarısında katkı sağlayan Öğretmenlerimize ailesine,idarecvilerimize teşekkür ederiz.Allah yolunu açık etsin.Okulumuz 8.sınıf öğrencisi emiz tarafından ödüllendirilmiştir.Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Hakan uzun LGS sınavında 90/83 cevaplayarak Türkiye derecesi almuştır, öğrencimizin başarısında katkı sağlayan Öğretmenlerimize ailesine,idarecilerimize teşekkür ederiz.Allah yolunu açık etsin